Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΜΟ

«Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο με τις συνέπειες να είναι οδυνηρές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Άρη.

Γρήγορες αποφάσεις και προσαρμογή τα νέα δεδομένα ζήτησε ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά την τηλεδιάσκεψη της Super League, δείχνοντας αντίθετος με τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε προσωπική του δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Άρη:

«Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο με τις συνέπειες να είναι οδυνηρές. Είναι ήδη ορατές ακόμη και στα πιο προηγμένα πρωταθλήματα, στα πιο μεγάλα κλαμπ του πλανήτη.

Θεωρώ, δε, ότι οι συνέπειες δεν έχουν φανερωθεί ακόμη στην πραγματική τους διάσταση. Θα τις δούμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα και δεν θα είναι ευχάριστες. Χρειάζεται επανεκτίμηση των καταστάσεων και γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της επόμενης μέρας.

Όλοι θα χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Και τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι εμπλέκονται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με τις προοπτικές που διαγράφονται, η συνέχισή του δεν εξασφαλίζει καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα. Πρέπει όλοι να επιδείξουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αποφασίσουμε με ρεαλισμό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ