Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020
x

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: O ΑΡΗΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ 12.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Όλοι περιμένουμε την συμμετοχή των φιλάθλων μας. Περιμένω κι εγώ να υποστηρίξουν πιο έντονα την ομάδα», είπε ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ

Τις σκέψεις του για την επόμενη σεζόν του Άρη εν αναμονή της έναρξης διάθεσης των νέων εισιτηρίων διαρκείας μοιράστηκε μιλώντας στο «Pressaris», ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αρχικά υπογράμμισε ότι: «Δημιουργήσαμε μια ομάδα από την αρχή, με στόχο να παίρνει νίκες και να προσφέρει θέαμα, ομάδα που κατάφερε να φέρει σε πέρας την έξοδο της στην Ευρώπη».

Ο κ. Καρυπίδης μίλησε για το θέμα της στήριξης των φιλάθλων και της επικείμενης διάθεσης των διαρκείας αναφέροντας πως: «Πάντα ήμουν της άποψης ότι βασική προϋπόθεση της επιτυχίας ενός συλλόγου με την δυναμική του Άρη είναι η στήριξη του κόσμου. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί από μόνος του να χρηματοδοτεί μια ΠΑΕ όπως είναι ο Άρης. Ο κόσμος και η παρουσία των φιλάθλων είναι σημαντική, ειδικά στην νέα χρονιά. Τα διαρκείας θα βγουν σε λίγο καιρό στον κόσμο. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε κατά πολύ το φράγμα των 10.000 διαρκείας, να φτάσουμε τα 12.000 και να συνεχίσουμε δυναμικά. Όλοι περιμένουμε την συμμετοχή των φιλάθλων μας. Περιμένω κι εγώ να υποστηρίξουν πιο έντονα την ομάδα».

Σε ότι αφορά το μετεγγραφικό μέρος ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων τόνισε ότι: «Η ΠΑΕ έχει ανθρώπους που ξέρουν καλά τι χρειάζεται η ομάδα, σε ποιες θέσεις θα πρέπει να ενισχυθεί και ήδη γίνονται πολλά στο κομμάτι αυτό. Όλη μέρα δουλεύουν πάνω σε αυτό. Δεν χρειάζεται να πούμε τώρα κάτι περισσότερο… Η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά και παντού, όπου πρέπει για να είναι πιο ανταγωνιστική στην νέα περίοδο. Αρκεί επιμένω να έχουμε την στήριξη του κόσμου του Άρη, βάσει της δυναμικής που έχει αυτός ο σύλλογος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ