Skip to main content

Καρναβαλική παρέλαση – συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη: «Μας κάνουν πόλεμο, δεν είμαστε τρομοκράτες» (vid)

Η απάντηση της εμπνεύστριας της εκδήλωσης στη σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνεχίζεται το πινγκ πονγκ ανακοινώσεων, λιγότερο από ένα 24ωρο πριν την καρναβαλική παρέλαση – συλλαλητήριο αγάπης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά την προειδοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας σήμερα ότι «κανένας διοργανωτής δεν έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες από τους αρμόδιους φορείς για την τέλεση της εκδήλωσης», η Θένια Δρακοπούλου εμπνεύστρια της καρναβαλικής παρέλασης κάνει λόγο για πόλεμο και ξεκαθαρίζει πως θα κατεβεί κανονικά ο κόσμος αύριο για τη διοργάνωση.

Διαβάστε - ΕΛΑΣ: Κανένας διοργανωτής δεν έλαβε άδεια για καρναβαλική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Όπως αναφέρει σε βίντεο που ανάρτησε στην ομάδα στο facebook «Καρναβάλι Θεσσαλονίκης» τονίζει ότι δεν έχει ληφθεί άδεια καθώς δεν υπάρχουν διοργανωτές, αλλά εθελοντές. Μάλιστα, ανακοινώνει ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αυριανή καρναβαλική παρέλαση – συλλαλητήριο αγάπης, περίπου 8.000 άτομα. «Είμαστε εθελοντές, Θεσσαλονικείς πολίτες που θέλουμε να περάσουμε όμορφα μια ακόμα μέρα πέρα της Τσικνοπέμπτης, να χαρούμε, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε», αναφέρει η κ. Δρακοπούλου.

«Γιατί κάνουν τόσο πόλεμο στην πόλη μου την ίδια. Για ποιο λόγο χθες έκλεισαν οι δρόμοι από κάποιους ανθρώπους που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν; Μας κάνουν τέτοιο πόλεμο και βγάζουν διάγγελμα ότι δεν θα γίνει το καρναβάλι;», συμπληρώνει.

Η εμπνεύστρια της εκδήλωσης τονίζει ότι θα κλείσουν τους δρόμους μόνο για δύο ώρες. «Ζητάω χαρά στην πόλη μου, γιατί δεν μας αφήνετε; Τι κάνουμε; Ούτε τρομοκράτες είμαστε», υπογραμμίζει.

Δείτε το βίντεο της εμπνεύστριας της καρναβαλικής παρέλασης – συλλαλητηρίου αγάπης: