Skip to main content

Κασσελάκης για υποψηφιότητα Ζαχαριάδη: Θα σε στηρίξουμε με όλη μας την καρδιά

Στην πρώτη κομματική εκδήλωση ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και πλήθος στελεχών έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση του συνδυασμού «Ανοικτή Πόλη» τού Κώστα Ζαχαριάδη, υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, στην οποία παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο.

«Είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και θα τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος στον Κώστα Ζαχαριάδη.

Μεταξύ των στελεχών που βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν οι Νίκος Βούτσης, Νίκος Φαραντούρης, Νάσος Ηλιόπουλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιώργος Καραμέρος, Φώτης Κουβέλης, Ευάγγελος Καλπαδάκης, Στέργιος Καλπάκης, Πέτρος Παππάς, Νίκος Φίλης, Νίκος Παππάς, Διονύσης Τεμπονέρας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σωκράτης Φάμελλος και Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, τόνισε πως «έχει αυξηθεί πια το ενδιαφέρον, φαινόταν άνιση μάχη αλλά αυξήθηκε το ενδιαφέρον, οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μια κομματική μάχη αλλά μια πολιτική σύγκρουση».

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς ανέφερε πως «είμαστε όλοι εδώ σήμερα, δίπλα στον Κώστα, για μια ανθρώπινη και ανοιχτή πόλη. Ο Κώστας καταφέρνει να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις της προόδου στην αυτοδιοίκηση. Η δυναμική συμμετοχή του κόσμου δείχνει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει την περίοδο χάριτος που πίστευε».

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε έκανε λόγο για «δύο σημαντικές και μεγάλες αφετηρίες, πρώτα από όλα μια αυτοδιοικητική προσπάθεια για καλύτερη αυτοδιοίκηση και νομίζω ότι δίπλα στον Κώστα Ζαχαριάδη οφείλουμε να είμαστε όλοι και όλες εδώ. Υπάρχει αγωνία αλλά και μια αναζήτηση για μια καλύτερη ζωή. Αυτή η αγωνία θα εκφραστεί και στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Μάλιστα, για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη, ο Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικό κεφάλαιο όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη».

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και ο Διονύσης Τεμπονέρας, λέγοντας πως «ερχόμαστε ως μια αριστερά που έρχεται με λύσεις στα προβλήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παραιτείται από καμιά μάχη. Σφυρηλατούμε την ενότητά μας σε ιδεολογική-προγραμματική βάση».