Skip to main content

Κασσελάκης: Κέρδισε το φως και η ελπίδα για το μέλλον - Δεν θα σας προδώσω ποτέ (video)

«Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Στους συντρόφους, όμως, ο πρώτος είναι πρώτος, αλλά και ο δεύτερος είναι πρώτος»

Δεν θα σας προδώσω ποτέ, επισήμανε τρις ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μεγάλος νικητής της εκλογικής αναμέτρησης με την Έφη Αχτσιόγλου, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

«Το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον», είπε ο κ. Κασσελάκης. «Η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία. Ελπίζω η πολιτεία να μεριμνήσει», συνέχισε.

«Ευχαριστώ τα 150.000 μέλη που ψήφισαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίζει από εδώ και πέρα. Θα τα αλλάξουμε όλοι μαζί όλα, από την κοινωνία για την κοινωνία. Ευχαριστώ τους εθελοντές της καμπάνιας μου και όλων των συνυποψηφίων μου και ολόκληρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», πρόσθεσε.

Ευχαρίστησε «όσους βουλευτές στάθηκαν στο πλευρό μου και διάλεξαν το φως».  Ο κ. Κασσελάκης ευχαρίστησε «ολόψυχα» τον Νίκο Παππά -με τον οποίον, μάλιστα, είχε θερμό εναγκαλισμό-, τους εθελοντές και τις εφορευτικές επιτροπές, την οικογένειά του και τον σύντροφό του, Τάιλερ.

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι επικοινώνησε με την Έφη Αχτσιόγλου, ευχαριστώντας την για τον αγώνα της στην κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, και είπε πως προσβλέπει στη συνεργασία τους.

«Στόχος μας ο ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει η μεγάλη προοδευτική σημασία. Δεν θα σας προδώσω ποτέ, δεν θα σας προδώσω ποτέ, δεν θα σας προδώσω ποτέ», επισήμανε.

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε πως «στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Στους συντρόφους όμως, ο πρώτος είναι πρώτος, αλλά και ο δεύτερος είναι πρώτος», ενώ στο τέλος της ομιλίας του ανακοίνωσε πως θα επισκεφθεί σύντομα την Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αντηχούσαν συνθήματα, ανάμεσά τους και το «να τος, να τος, να τος ο πρωθυπουργός».