Skip to main content

Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος Τσίπρα για τις εταιρείες εξωτερικού - Αν χρειαστεί θα πληρώσω το πρόστιμο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε πως από τον περασμένο Μάρτιο δεν έχει συμμετοχή σε εταιρείες του εξωτερικού - Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα

Δεν έχω συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού, δήλωσε σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε «λάθος» τον νόμο Τσίπρα, του 2016 για τις εταιρείες του εξωτερικού, απαντώντας σχετικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τα αστακοκάραβα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Κασσελάκης είπε πως από τον περασμένο Μάρτιο, δεν έχει συμμετοχή σε εταιρείες του εξωτερικού και ότι αν κληθεί από τη Δικαιοσύνη για να δώσει εξηγήσεις θα το κάνει. «Δεν επιθυμώ να αρχειοθετηθώ» είπε χαρακτηριστικά. «Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις θα δώσω εξηγήσεις στη δικαιοσύνη. Είμαι ο πολιτικός που θα τηρήσει το νόμο, αν υπάρξει πρόστιμο θα το πληρώσω» πρόσθεσε.

 

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες Κοντονή περί ύπαρξης παρα-υπουργείου Δικαιοσύνης στο Μαξίμου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης απάντησε ότι δεν γνωρίζει καθώς εκείνος τότε ήταν στις ΗΠΑ καλώντας τους δημοσιογράφους να απευθύνουν το ερώτημα στον Αλ. Τσίπρα.

«Ο κύκλος 2015-2019 του ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει. Έχει ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος με ανανέωση. Θέλω αυτή την ερώτηση να την απευθύνετε στον κ. Τσίπρα. Εγώ ήμουν στην Αμερική τότε, προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου. Τον κ. Παππά και τον κ. Πολάκη τους εκτιμώ, χαίρουν της εμπιστοσύνης μου, κάνουν εξαιρετική δουλειά» είπε. Στις διαρκείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Δεν ήμουν στη θέση αυτή τότε. Δεν γνωρίζω. Τι θέλετε να σας πω; Αν υπήρχαν παρεμβάσεις τότε, ας το κρίνει η Δικαιοσύνη».

Αποκάλυψε ότι έχει συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, μετά το επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα τον αμφισβητήσει μετά τις ευρωεκλογές.