Skip to main content

Κασσελάκης κατά Κούλογλου: Διαψεύδει «εντολή αποκαθήλωσης Τσίπρα» από την Κουμουνδούρου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε ρεπορτάζ του tvxs, κατηγορώντας τον ευρωβουλευτή για «κλεμμένη έδρα»

Επίθεση στον ευρωβουλευτή, Στέλιο Κούλογλου, με αφορμή δημοσίευμα στο σάιτ tvxs, εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μέσω ανάρτησής του στα social media.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας όπου γίνεται λόγος για «εντολή να κατέβουν από το κτίριο της Κουμουνδούρου όλες οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την εντολή έδωσε ο Βαγγέλης Σκούφας, που θεωρείται από τους στενούς συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η φερόμενη εντολή να κατέβουν από όλο το κτίριο οι αφίσες του κ. Τσίπρα δόθηκε χθες το πρωί και ανακλήθηκε την τελευταία στιγμή, αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στην ανάρτησή του, αναφέρεται στον Στέλιο Κούλογλου «της κλεμμένης έδρας», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για εκτέλεση της εντολής Μαξίμου «σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ, να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ».

«Ισως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες (σ.σ. αφίσες του Αλέξη Τσίπρα). Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα, διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη» τονίζει σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Εκτελώντας την εντολή Μαξίμου “σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ”, το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας, γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Δυστυχώς, ο πρώην Πρωθυπουργός είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κίριο.

Ισως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες. Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη: τον άνθρωπο που δεν πλούτισε από την πολιτική, που δεν άφησε κόσμο να πεθάνει από την πείνα και έξω από νοσοκομεία εν μέσω κρίσης, που ξανάβαλε τη χώρα στις ράγες, που δε δίστασε να βάλει πρώτος το όνομά του για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν».

Η απάντηση Κούλογλου

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου, τονίζοντας ότι «το Μαξίμου δεν χρειάζεται το TVXS για να καταστρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελακη».