Skip to main content

Κασσελάκης στο TikTok για τον νόμο για τις παραλίες: «Όχι Μητσοτάκης σε θάλασσες και ακτές»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «απαντά» στην ανάρτηση του πρωθυπουργού πριν τρεις ημέρες

Με ένα βίντεο στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης «απαντά» στην ανάρτηση του πρωθυπουργού πριν τρεις ημέρες, όπου έδινε διευκρινίσεις για τον νέο νόμο του ΥΠΟΙΚ που αφορά στις παραλίες.

Διαβάστε - Μητσοτάκης στο TikTok: Πολύ πιο ελεύθερες οι παραλίες μας με τον νέο νόμο

Στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο νέος νόμος, εκτός των άλλων, διασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες για όλους τους πολίτες και προβλέπει αυστηρότερα πρόστιμα για όσους παραβιάζουν τον νόμο και καταπατούν τις παραλίες. Επίσης, απαντώντας στα διάφορα fake news, ο πρωθυπουργός εξηγεί ότι ο νόμος δεν ρυθμίζει πολεοδομικά ζητήματα, αφού είναι του υπ. Οικονομικών. «Άρα δεν επηρεάζει καμία διάταξη που αφορούν τους όρους δόμησης. Εκεί που δεν επιτρεπόταν δεν θα επιτρέπεται και τώρα η δόμηση» λέει.

Σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του TikTok ανέφερε: «Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές».

 

@skasselakis Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis