Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Συνάντηση Κασσελάκη με εργαζόμενους σε φορείς του πολιτισμού - «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

«Δεν είναι αυτή η πόλη μας», του είπε μία πολίτης έξω από καφέ στην πλατεία Εμπορίου - «Το ξέρω», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων σε φορείς του πολιτισμού είχε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη.

Προσερχόμενος σε γνωστό καφέ της πλατείας Εμπορίου ο κ. Κασσελάκης είχε σύντομη συνομιλία με τη Μαρία Τάσσιου, μια πολίτη που του είπε, αναφορικά με τα γεγονότα των τελευταίων δύο ημερών και τις ομοφοβικές επιθέσεις, πως «δεν είναι αυτή η πόλη μου», για να της απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «το ξέρω».

Image

 

Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως «τώρα χτίζουμε το κόμμα μας, το μεγαλώνουμε, το διευρύνουμε. Ήρθαμε για να κάνουμε ένα μεγάλο ρήγμα σε ένα καθεστώς, σε ένα σύστημα», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης και συμπλήρωσε πως «σε 6 μήνες έχει αλλάζει η ζωή μου, εγώ δεν έχω αλλάξει καθόλου. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

 

 

Στη συνέχεια προήδρευσε σε κλειστή σύσκεψη εκπροσώπων φορέων και συλλόγων.

Παρόντες και παρούσες ήταν μέλη του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδας, της Ένωσης Κινηματογραφιστών Βορείου Ελλάδας, του Συλλόγου Εργαζόμενων Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας, της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών - Παράρτημα Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδας, του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου - Παράρτημα Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων - Παράρτημα Μακεδονίας Θράκης, του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Βόρειας Ελλάδας, όπως και η βουλευτής Χαλκιδικής και Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα.