Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ-ΦΩΤΟ

Προχθές το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, εντοπίστηκαν τα τρία άτομα να μεταφέρουν 160 φιάλες με συνολικά 800 λίτρα λαδιού.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Καστοριάς, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τρεις Έλληνες υπήκοους, εκ των οποίων μία 45χρονη γυναίκα και δύο άνδρες, ηλικίας 45 και 57 ετών για παράβαση του νόμου περί Τροφίμων και Αγορανομικού Κώδικα.

Ειδικότερα, προχθές το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι να μεταφέρουν 160 φιάλες με συνολικά 800 λίτρα λαδιού αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο, χωρίς να διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα αγοράς.

Ανωτέρω ποσότητες κατασχέθηκαν και δείγμα του κατασχεμένου ελαιόλαδου θα αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση, προς διαπίστωση της σύνθεσής του και της τυχόν επικινδυνότητας του για την δημόσια υγεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καστοριάς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ