Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ: ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

«Η προετοιμασία μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά και σταδιακά θα ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες της ομάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του «Γηραιού».

Για τους στόχους που θέτει ο Ηρακλής με την επιστροφή του στη Basket League αναφέρθηκε μιλώντας στην «ΕΡΤ3», ο Γιάννης Καστρίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του «Γηραιού»:

-Για την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία μετά από οχτώ χρόνια: «Σημειολογική χρονιά για τον Ηρακλή και συγκεκριμένα για το τμήμα μπάσκετ. Άπαντες περιμένουν την επιστροφή της ομάδας στα γήπεδα της Basket League με μεγάλη ανυπομονησία, θέλοντας να δουν μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Όλοι μας από την πρώτη στιγμή μαζί με την διοίκηση κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Να δημιουργήσουμε δηλαδή με την επιστροφή μας μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Μια ομάδα που θα πατήσει καλά στην κατηγορία και θα παρουσιάσει το θέαμα που θέλει να δει ο κόσμος του Ηρακλή μετά από τα οχτώ χρόνια απουσίας. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν πλέον μπροστά μας, έχουμε μια καινούργια σελίδα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην επίτευξη των στόχων μας».

-Για το αν θεωρείται ο Ηρακλής πρωταθλητής των μετεγγραφών: «Εγώ προσωπικά προσπαθώ να απέχω από αυτούς του σχολιασμούς. Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να μπορέσει να μας διευκολύνει και να μας δώσει τις λύσεις καλύτερες λύσεις. Δημιουργούμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας. Όλες οι ομάδες είναι ισχυρές και έχουν κάνει καλές κινήσεις, ακόμα και αυτές που έχουν ξεκινήσει λίγο αργότερα τον σχεδιασμό του μέρα με τη μέρα γίνονται καλύτερες».

-Για το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με αρκετούς καλαθοσφαιριστές του Ηρακλή: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα με δέκα νέους παίκτες ευτυχώς με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε καλά και αυτό είναι κάτι που θέλαμε. Νομίζω ότι είναι ένα καλό πρώτο βήμα αλλά τα πάντα θα αποδειχτούν στον αγωνιστικό χώρο. Το σημαντικότερο όμως για μια ομάδα και έναν αθλητή είναι ο χαρακτήρας γιατί αυτός είναι που θα μας κρατήσει στις δύσκολες στιγμές. Η προετοιμασία μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά και σταδιακά θα ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες της ομάδας».

-Για την παραμονή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του Κώστα Κακαρούδη: «Ο Δημήτρης είναι ο αρχηγός της ομάδας και οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα. Επίσης σήμερα ήρθε ο Λέιβις ενώ περιμένουμε τους Σμιθ και Οκερέαφορ. Σίγουρα θα αποκτήσουμε ακόμα έναν ψηλό».

-Για την Εθνική: «Καταρχάς στέλνουμε όλοι μας τη θετική ενέργεια σε όλα τα παιδιά και τα μέλη της Εθνικής. Μετά από χρόνια υπάρχει αισιοδοξία ότι κάτι καλό θα γίνει. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι μιλάμε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εκεί παίζουν ακόμα και οι λεπτομέρειες ρόλο. Είναι σημαντικό ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ