Skip to main content

Καταδίκη 8 ετών στη 18χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη φίλη της στο Μαρούσι

Η κοπέλα ομολόγησε την ενοχή της για το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία για το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Δεκέμβριο  και σημειώθηκε στο Μαρούσι, όπου μία 18χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της.

Το δικαστήριο καταδίκασε την 18χρονη, η οποία ομολόγησε από την πρώτη στιγμή την ενοχή της, σε ποινή εγκλεισμού σε Κατάστημα Κράτησης Νέων για 8 χρόνια

«Η 18χρονη, η οποία ομολόγησε την ενοχή της, υπήρξε άριστη μαθήτρια, με τέλεια γνώση αγγλικών, γαλλικών, μουσικός τριών οργάνων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων νεανίδων, εξέφρασε τη συντριβή της για την εγκληματική της συμπεριφορά και προετοιμάζεται προκειμένου να εισαχθεί μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας.

Το άγριο έγκλημα έγινε στις 12 Δεκεμβρίου του 2022 στο σπίτι της 18χρονης στο Μαρούσι, όπου την επισκέφτηκε η 22χρονη φίλη της. Οι δύο κοπέλες μάλωσαν και σε κατάσταση εκτός εαυτού η 18χρονη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και επιτέθηκε με αυτό στη φίλη της χτυπώντας την πολλές φορές στον κορμό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.