Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κομμάτι οροφής λεωφορείου του ΟΑΣΘ έπεσε στο κεφάλι νεαρής επιβάτιδας (φωτο)

Τι αναφέρει η καταγγελία του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Τομπουλίδη - Τι λέει ο ΟΑΣΘ

Ατύχημα εντός λεωφορείου του ΟΑΣΘ με θύμα μια νεαρή επιβάτιδα καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βασίλης Τομπουλίδης.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, «χθες το απόγευμα μια νέα κοπέλα γυρνώντας από τη δουλειά της με λεωφορείο κατέληξε στο ασθενοφόρο αντί για το σπίτι της, αφού δέχθηκε στο κεφάλι ένα κομμάτι από την οροφή του λεωφορείου».

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ,κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και έσπευσε στο σημείο δικυκλιστής διασώστης. Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα δεν έχριζε ανάγκης νοσηλείας ή πρώτων βοηθειών.

Ο ίδιος επισημαίνει πως «αυτές είναι οι αστικές συγκοινωνίες που έχουν φτιάξει κυβέρνηση και δημοτική αρχή. Χιλιάδες Θεσσαλονικείς καθημερινά όχι απλά να ταλαιπωρούνται , αλλά να κινδυνεύει ως και η σωματική τους ακεραιότητα. Άραγε αυτά είναι τα “υπερσύγχρονα” λεωφορεία από τη Γερμανία για τα οποία πανηγύριζε ο κ. Ζέρβας;».

Ο κ. Τομπουλίδης καλεί κυβέρνηση και δημοτική αρχή «να αφήσουν τους πανηγυρισμούς» και προσθέτει: «Όσα παχιά λόγια κι αν ακουστούν ο καθένας μας ξέρει τι βιώνει στην σκληρή πραγματικότητα αυτής της πόλης. Αποψιλωμένος ΟΑΣΘ, ΜΕΤΡΟ με αμφίβολο χρόνο παράδοσης και πληρωμένο διπλά και τριπλά επί 17 χρόνια από το λαό, μηδενικό ολοκληρωμένο σχέδιο συγκοινωνιών. Μόνη λύση είναι ο λαός μας αποφασιστικά να διεκδικήσει μαζί με τους εργαζόμενους άμεση ενίσχυση του ΟΑΣΘ με στόλο και προσωπικό, άμεση ολοκλήρωση των έργων του ΜΕΤΡΟ, ακύρωση του flyover που θα εντείνει τα προβλήματα με το υπάρχον σχέδιο. Αυτά ως κάποια πρώτα μέτρα ανακούφισης του μεγάλου συγκοινωνιακού προβλήματος, που οδηγεί ακόμη και σε τέτοια τραγικά περιστατικά».