Skip to main content

Κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας από τους stagiers

Κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν το πρωί της Παρασκευής οι συμβασιούχοι των Stage. Για «άσκηση βίας» έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας Γ. Λοβέρδος, λέγοντας ότι αυτού του είδους οι κινητοπο
Κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν το πρωί της Παρασκευής οι συμβασιούχοι των Stage. Για «άσκηση βίας» έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας Γ. Λοβέρδος, λέγοντας ότι αυτού του είδους οι κινητοποιήσεις δεν είναι σωστές.

Παράλληλα, για σήμερα έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις και μία πορεία στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στις 10:00 η νεοσύστατη ένωση Πυροσβεστών πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και μία ώρα μετά στην πλατεία Καπνικαρέας θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας με χαριστικό παζάρι για τους συλληφθέντες του Ρεσάλτο. Στις 12:00 συγκεντρώνονται στο υπουργείο Παιδείας τα μέλη της ένωσης επιστημόνων τεχνολογικής εκπαίδευσης Μηχανικών, ενώ στις έξι το απόγευμα στα Προπύλαια γίνεται συγκέντρωση ενάντια στην κατασκευή της Νέας Περιφερειακής Οδού Υμηττού.