Skip to main content

Καταγγελία επιβάτη: Δέχθηκε φραστική επίθεση από υπάλληλο του ΟΑΣΘ

Επιβάτης του ΟΑΣΘ καταγγέλλει ότι δέχθηκε φραστική επίθεση από υπάλληλο του Οργανισμού, όταν διαμαρτυρήθηκε για την καθυστέρηση έναρξης δρομολογίου

Φραστική επίθεση από οδηγό του ΟΑΣΘ καταγγέλλει ότι δέχθηκε ένας επιβάτης, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την καθυστέρηση έναρξης δρομολογίου της γραμμής 27 (Σταυρούπολη – Πανεπιστήμιο).

Το περιστατικό σημειώθηκε, σήμερα στις 6.00 το πρωί, στον Τερματικό Σταθμό Σταυρούπολης.

Όπως αναφέρει ο επιβάτης, τα στοιχεία του οποίου έχει στη διάθεσή της η Voria.gr, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν καθώς καθυστέρησε να ξεκινήσει το δρομολόγιο, περισσότερο από μισή ώρα. Όταν ζήτησε ο εν λόγω επιβάτης εξηγήσεις από υπάλληλο του ΟΑΣΘ, καθώς εξαιτίας της αργοπορίας θα έχανε τη μετεπιβίβαση σε άλλο μέσο, δέχθηκε φραστική επίθεση και εξύβριση.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο επιβάτης, ενώ ο ίδιος απευθυνόταν προς τον υπάλληλο του ΟΑΣΘ στον πληθυντικό εκείνος άρχισε να τον βρίζει.

«Οι καθυστερήσεις δρομολογίων ίσως δεν οφείλονται σε υπαλλήλους, οδηγούς, σταθμάρχες κλπ, αλλά όταν η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη δεν επιδέχεται καμίας δικαιολογίας. Η εξύβριση και διαπληκτισμός με τους επιβάτες είναι τριτοκοσμική, αντιεπαγγελματική και απολύτως αδικαιολόγητη συμπεριφορά», αναφέρει ο επιβάτης.

Καλεί τον Οργανισμό να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις και όποιες άλλες ενέργειες για να ενημερώνει όλους τους εργαζόμενους τουλάχιστον σε θέματα συμπεριφοράς.

Σημειώνεται ότι η γραμμή 27 εξυπηρετεί μεγάλο τμήμα των δυτικών συνοικιών και όλες τις μετεπιβιβάσεις του Τ.Σ. Σταυρούπολης από τα προάστια.