Skip to main content

Κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια στον δήμο Παύλου Μελά - Έξι οι υποψήφιοι

Δείτε τους έξι συνδυασμούς και τους επικεφαλής τους που θα διεκδικήσουν τον δήμο του Παύλου Μελά στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Έξι θα είναι οι υποψήφιοι οι οποίοι θα διεκδικήσουν το δημαρχιακό αξίωμα στον δήμο Παύλου Μελά ο οποίος αποτελείται από τρεις δημοτικές ενότητες (Πολίχνη, Σταυρούπολη, Ευκαρπία), ενώ διαθέτει και τρία τοπικά συμβούλια.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι εξής:

1. Δημήτρης Δεμουρτζίδης: επικεφαλής του συνδυασμού «Ευ πόλις». Είναι ο εν ενεργεία δήμαρχος ο οποίος εξελέγη το 2014 στη δεύτερη Κυριακή με 67,65% (την πρώτη είχε λάβει 20,22%). 

2. Σίσσυ Φραγκοπούλου: υποψήφια με τον συνδυασμό «Πόλη Μπροστά -Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Π. Μελά», ο οποίος προέκυψε από τη συνένωση τριών παρατάξεων που συμμετείχαν στις εκλογές του 2014. Πρόκειται για τις παρατάξεις «Κοινωνική Συνένωση» του πρώην δημάρχου Πολίχνης Κώστα Θεοδωρίδη, τη «Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών» με επικεφαλής στις προηγούμενες εκλογές τον Τάσο Σταμπουλή και την παράταξη «Έχεις επιλογή» με επικεφαλής τον Γιάννη Μοσχούλα.

3. Γιώργος Λίλτσης: επικεφαλής του συνδυασμού «αναΤΡΟΠΗ» », ο οποίος το 2014 είχε λάβει 13,43%

4. Δημήτρης Δεληγιάννης: υποψήφιος με τον συνδυασμό «Αλλάζω την πόλη μου». Ο βασικός κορμός του συνδυασμού προέρχεται από την παράταξη του πρώην δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου «Ανάπτυξη για τον άνθρωπο».

5. Μάριος Παλάντζας: υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» η οποία στις εκλογές του 2014 είχε λάβει 7,46% έχοντας επικεφαλής τον Γιώργο Βούρτσα.

6. Άρης Ιακωβίδης: επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Π. Μελά».