Skip to main content

Κατερίνη: Ακυβέρνητο σκάφος με δύο επιβάτες λόγω βλάβης - Έφθασε με ασφάλεια στη Σκάλα

Το πλήρωμα του περιπολικού ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη του αλιευτικού ότι λειτούργησε η μία μηχανή του και ότι κατέπλευσε στον λιμένα της Κατερίνης

Μηχανική βλάβη υπέστη εχθές το βράδυ το αλιευτικό σκάφος «Σταύρος Λένα» στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου, με δύο ημεδαπούς επιβαίνοντες, με αποτέλεσμα να πλέει ακυβέρνητο.

Για το σκάφος ενημερώθηκε το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ ενημερώθηκαν ιδιωτικά μέσα για τυχόν παροχή συνδρομής.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ενώ ενημερώθηκαν ιδιωτικά μέσα για τυχόν παροχή συνδρομής. Τελικά το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη του αλιευτικού ότι λειτούργησε η μία μηχανή του και ότι κατέπλευσε στον λιμένα της Κατερίνης με ασφάλεια.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Α/Κ σκάφους, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.