Skip to main content

Κατερίνη: Διαρρήκτης μπούκαρε σε κατάστημα κλοτσώντας και σπάζοντας την τζαμαρία

Ένας άντρας, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στην επιχείρηση σπάζοντας την κεντρική γυάλινη πόρτα

Σπάζοντας την τζαμαρία κατάφερε ένας άγνωστος να εισέλθει σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο Κατερίνης το βράδυ του Σαββάτου, στον πεζόδρομο της οδού Τσιμισκή.

Ένας άντρας, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στην επιχείρηση σπάζοντας την κεντρική γυάλινη πόρτα με κλοτσιές και κατευθύνθηκε στην ταμειακή μηχανή, όπου άρπαξε τα χρήματα που υπήρχαν μέσα.

 

Στο βίντεο του «Ντελάλη», αποτυπώνεται η στιγμή που ο δράστης μέσα σε δύο λεπτά καταφέρνει να σπάσει τη τζαμαρία και να αδειάσει την ταμειακή του καταστήματος, η οποία εκείνη τη στιγμή είχε 240 ευρώ.

Ωστόσο, δεν ήταν  και τόσο τυχερός, καθώς έγινε αντιληπτός από περίοικους και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Μάλιστα, ένας θαρραλέος γείτονας τον κυνήγησε και κατάφερε να του πάρει το σακάκι που φορούσε, το οποίο είχε μέσα προσωπικά έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, η ταυτότητα του δράστη είναι γνωστή στις αρχές και είναι θέμα ωρών η σύλληψή του.