Skip to main content

Κατερίνη: Μπούκαραν σε δύο μαγαζιά και άνοιξαν αυτόματους πωλητές σε δύο ώρες

Η λεία ξεπερνά τα 1.000 ευρώ

Δύο καταστήματα και αυτόματους πωλητές διέρρηξαν σε μόλις δύο ώρες δύο άντρες ηλικίας 21 και 41 ετών, στην Κατερίνη. Η αξία των κλοπιμαίων, σύμφωνα με τους παθόντες, ξεπερνά τα χίλια ευρώ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες, για κλοπές και απόπειρα κλοπής σε καταστήματα και αυτόματους πωλητές προϊόντων στην Κατερίνη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, λίγο νωρίτερα ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν δύο καταστήματα και έναν αυτόματο πωλητή προϊόντων, αφαιρώντας δύο ταμειακές μηχανές και διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Επίσης προσπάθησαν να διαρρήξουν και δεύτερο αυτόματο πωλητή προϊόντων, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο και αποδόθηκε στους παθόντες και επιπλέον στην οικία του ενός συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.