Skip to main content

Κατερίνη: Κατέληξε γιατρός μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του

Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πιερίας Ηρακλής Τσανικίδης τόνισε ότι ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν το περιστατικό συνδέεται με το εμβόλιο ή όχι.

Κατέληξε ένας γιατρός 61 ετών μία μέρα μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού του με Pfizer στην Κατερίνη την περασμένη Κυριακή.

Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πιερίας Ηρακλής Τσανικίδης μίλησε για τον θάνατο συναδέλφου του ύστερα από τη χορήγηση της 2ης δόσης του εμβολίου της Pfizer ενώ τόνισε ότι ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν το περιστατικό συνδέεται με το εμβόλιο ή όχι.

«Το Σάββατο είχε κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου. Την Κυριακή το απόγευμα ένιωσε μια δυσφορία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ειδικότερα στα επείγοντα. Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους συναδέλφους αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει», στο Open.

«Υπέστη ανακοπή στο σπίτι. Προσπάθησαν κάποιοι συνάδελφοι που υπήρχαν στην πολυκατοικία να προσφέρουν πρώτες βοήθειες. Ήρθε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε άσφυγμος στο νοσοκομείο», τόνισε ο κ. Τσακινίδης σημειώνοντας ότι δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.