Skip to main content

«Καθαρή η Θεσσαλονίκη... παρά το σαμποτάζ»

«Παρά το σαμποτάζ της Κυβέρνησης, η πόλη πλέον είναι καθαρή», δήλωσε για το θέμα των σκουπιδιών ο Βασ. Παπαγεωργόπουλος, τονίζοντας ότι τα «σχέδια των κυβερνώντων έπεσαν στο κενό».
Επανέρχεται, σήμερα, στο θέμα των σκουπιδιών ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασ. Παπαγεωργόπουλος και με δήλωσή του την τελευταία ημέρα της θητείας του ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι παρά το σαμποτάζ η πόλη είναι πλέον καθαρή.

«Παρά το σαμποτάζ από πλευράς Κυβέρνησης, η οποία ακόμη δεν έχει υπογράψει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, για να μεταφερθούν σε εξωτερικά συνεργεία τα απορριμματοφόρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η πόλη πλέον είναι καθαρή» δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι τα «σχέδια των κυβερνώντων να παραδώσουμε τη Θεσσαλονίκη βρώμικη στη νέα Δημοτική Αρχή έπεσαν στο κενό».

«Οι προβλέψεις αυτών που έλεγαν ότι θα κάνουμε Πρωτοχρονιά με σκουπίδια διαψεύσθηκαν», υπογράμμισε, τη στιγμή που μόλις χθες ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης δήλωνε ότι είναι ανέφικτο να καθαρίσει η πόλη.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος στη δήλωσή του ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης «που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και καθάρισαν τη Θεσσαλονίκη μας».