Skip to main content

Κάθε δρόμος ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους ήρωες της πρώτης γραμμής (vid)

Με πρωτοβουλία του Ομίλου Πολίτη κεντρικά σημεία της χώρας γέμισαν με ευχές για όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους για τη δική μας.

Κουράγιο και δύναμη στους ήρωες της πρώτης γραμμής δίνει ο Όμιλος Πολίτη γεμίζοντας κεντρικά σημεία των ελληνικών πόλεων με ευχές και μηνύματα για αυτούς που σήκωσαν και σηκώνουν ακόμα στις πλάτες τους το βαρύ φορτίο της πανδημίας.

Με την κίνηση αυτή ο Όμιλος,  ως ένα ελάχιστο δείγμα εκτίμησης και αναγνώρισης, λέει το δικό του «ευχαριστώ» και στέκεται δίπλα στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους τραυματιοφορείς, σε όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε. 

Μέσα από μία καμπάνια επικοινωνίας που περιλαμβάνει προβολή σε περισσότερες από 4.000 επιφάνειες σε όλη την Ελλάδα, σε κινούμενα μέσα και σε στάσεις λεωφορείων σε κεντρικούς οδικούς άξονες, καθώς και έξω από τα νοσοκομεία αναφοράς, ο Όμιλος δηλώνει έμπρακτα τον σεβασμό του σε όλους όσοι μας δίνουν δύναμη με πράξεις αυτοθυσίας που θα μας συνοδεύουν για πάντα.

Στόχος είναι οι υγεινομικοί, οι καθημερινοί ήρωες της πανδημίας, ξεκινώντας ή τελειώνοντας τη βάρδια τους, να διαβάζουν αυτά τα μηνύματα και να παίρνουν κουράγιο γεμίζοντας με τη δική μας ευγνωμοσύνη.

Παράλληλα, η καμπάνια θέλει να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό, προτρέποντας τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών και να τηρούν τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, σεβόμενοι τον κόπο αυτών των ανθρώπων.

Γιατί μπορεί να μην ξέρουμε το όνομά τους, αλλά αν η δύναμη, η αυταπάρνηση, η αξιοπρέπεια και η γενναιοδωρία, είχαν πρόσωπο, θα ήταν το δικό τους.

Ο «εχθρός» αυτός είναι αόρατος, η προσφορά όμως των υγειονομικών είναι ορατή!

 

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Πολίτη

Ο Όμιλος Πολίτη, με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία και δυναμικό 320 ανθρώπων, δραστηριοποιείται στον τομέα των Τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων - μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στη διαχείριση απορριμμάτων, την ηλεκτροκίνηση, την πυρασφάλεια κ.α., του Real Estate – και των Media, μέσω των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102.2, Μουσικός 98.6 και Music 89.2, αλλά και της Politis Out of Home που αποτελεί και το βασικό Μέσο που χρησιμοποίησε για την υλοποίηση της καμπάνιας.

Η Politis Out Of Home κατέχει σήμερα ηγετική θέση στο χώρο της υπαίθριας διαφήμισης, με περισσότερες από 9.200 θέσεις προβολής, διαχειριζόμενη τις στάσεις λεωφορείων στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Όπου δραστηριοποιείται, ενισχύει οικονομικά την τοπική κοινωνία, τόσο αναλαμβάνοντας πλήρως τον εξοπλισμό και τη συντήρηση των στάσεων, όσο και μέσω δωρεών (π.χ. ανάπλαση χώρων πρασίνου), αναβαθμίζει την αισθητική των περιοχών, προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.