Skip to main content

Καθησυχάζει ο Μαρτίνς: Δεν υπάρχει πανικός στoν Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» γνωστοποίησε πως η ομάδα προπονείται κανονικά και ότι κανείς δεν τους ανάγκασε να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό μετά και το θέμα υγείας που προέκυψε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη λόγω κορωνοϊού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδρας του «rtp.pt» γνωστοποιώντας πως η ομάδα προπονείται κανονικά ενώ ξεκαθάρισε πως κανείς δεν τους ανάγκασε να υποβληθούν σε εξετάσεις και ότι δεν υπάρχει κανένας πανικός.

«Προπονούμαστε. Ενημερωθήκαμε από τον γιατρό της ομάδας ότι ο πρόεδρος μας έχει κάνει δήλωση για το θέμα της υγείας του», δήλωσε αρχικά ο Ίβηρας κόουτς των Πειραιωτών για να προσθέσει:

«Είμαστε εδώ και περιμένουμε από τους γιατρούς τα πάρουν τα δείγματα. Μετά θα γίνει η ανάλυση. Και μετά θα πάρουμε τα μέτρα πρόληψης. Δεν υπάρχει πανικός. Είναι ένα μέτρο που πήραμε, όχι επειδή είμαστε υποχρεωμένοι, αλλά επειδή είναι σημαντικό να το κάνουμε και λόγω ευθύνης προς την κοινωνία. Το κάνουμε με δική μας πρωτοβουλία, όχι γιατί μας ανάγκασαν. Θα μείνουμε εδώ».

Tέλος, ο κ. Μαρτίνς ανέφερε: «Ωστόσο δεν έχει προκύψει κάποιο σύμπτωμα σε παίκτη ή μέλος του τεχνικού τιμ. Γενικότερα, είναι απλό να το κάνεις, χρειάζεται ένα λεπτό για κάθε παίκτη και μετά τρεις με τέσσερις ώρες για τα αποτελέσματα των αναλύσεων».