Skip to main content

Καββαδάς: Μας δίνει μαθήματα ζωής ο Τζόρνταν, αγαπάω τον Ηρακλή

«Πέρασα πολύ καλά και εντός και εκτός παρκέ, ευχαριστώ τον Καστρίτη που με έφερε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής σέντερ του «Γηραιού».

Για το μέλλον του στον Ηρακλή, τον προσφάτως βραβευθέντα από τη Euroleague Βασίλη Σπανούλη αλλά και για το ξεχωριστό ντοκιμαντέρ «Last Dance» για τους Σικάγο Μπουλς και τον Μάικλ Τζόρνταν αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Βασίλης Καββαδάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής σέντερ του «Γηραιού»:

Για το αν βλέπει το «Last Dance» και πως του φαίνεται: «Παρακολουθώ το ''Last Dance'', για μένα είναι πολύ σημαντικό, είναι δίδαγμα, μιλάμε για έναν υπεραθλητή, τον κορυφαίο όλων των εποχών, για την ζωή του, μας δίνει μαθήματα ζωής αλλά και για τον αθλητισμό, πως να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και πως να πιέζεις τον εαυτό σου για να γίνεις καλύτερο. Το 2016 με τον Πρίφτη θυμάμαι ένα βιντεάκι που μας έβαλε με ροντέο και έναν ταύρο, για να δείξουν το όλοι για ένας και ένας για όλους. Είναι σημαντικό να έχεις έναν συμπαίκτη που να σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος αλλά με όμορφο τρόπο. Εμένα μου έχει κάνει εντύπωση που ο Τζόρνταν έχασε τον πατέρα του και μετά τα παράτησε».

Για τις απαιτήσεις που έχει ο Σπανούλης: «Απαιτεί με ωραίο και ευγενικό τρόπο, είναι ηγέτης, είναι σοβαρός και σου ζητάει κάτι και δεν μπορείς να μην το κάνεις».

Για το μέλλον του: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα λόγω του κορωνοϊού, όλοι περιμένουμε τις εξελίξεις. Είναι κρίμα γιατί δουλέψαμε καλά, είχαμε μια καλή ομάδα, είχαμε μεγάλη βελτίωση με την αλλαγή προπονητή. Προσπαθούμε να μας πιέσει για να γίνουμε καλύτεροι, ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο. Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για την επόμενη χρονιά, είμαι παίκτης του Ηρακλή και αγαπάω την ομάδα, πέρασα πολύ καλά και εντός και εκτός παρκέ, ευχαριστώ τον Καστρίτη που με έφερε. Περίμενα πώς και πώς να περάσουν οι πέντε μέρες της προπόνησης για να δω γεμάτο το Ιβανώφειο, όταν ήρθε το πρώτο ματς κατάλαβα τι σημαίνει ο κόσμος του Ηρακλή. Μου έδινε ώθηση, κίνητρο για να συνεχίζω κάθε σαββατοκύριακο».