Skip to main content

Και επίσημα υποψήφιος για την ΕΠΟ ο Ζαγοράκης - Μήνυμα για συνεννόηση

«Είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά, κάνοντας όλοι μαζί το επόμενο βήμα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα ο Θοδωρής Ζαγοράκης, απευθύνοντας κάλεσμα για συσπείρωσης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «Οι επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα αποτελέσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σημείο τομής για την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορούν και πρέπει να εξελιχθούν σε μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξουμε και να αφήσουμε στη άκρη όλα όσα μας χωρίζουν».

Και προσθέτει: «H κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια είναι σε όλους γνωστή. Δεν είναι, όμως, η ώρα για απόδοση ευθυνών, δεν είναι η ώρα για ένα ακόμη κυνήγι μαγισσών. Είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά, κάνοντας όλοι μαζί το επόμενο βήμα.

»Το ποδόσφαιρο είναι οι ερασιτεχνικές κατηγορίες, τα χωμάτινα γήπεδα που όλοι ξεκινήσαμε τα πρώτα μας ποδοσφαιρικά βήματα. Το ποδόσφαιρο είναι όλοι και όλες όσοι στηρίζουν τις ομάδες. Το ποδόσφαιρο είναι ο υγιής φίλαθλος που βρίσκει διέξοδο στην καθημερινότητά του μέσα απ’ την στρογγυλή θεά».