Skip to main content

Και πάλι στο προσκήνιο για τον πάγκο του Άρη ο Ένινγκ

Οι δύο ήττες του Άρη από την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό, μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επανέφεραν το θέμα προπονητή στους «κιτρινόμαυρους»

Θέμα ωρών είναι στον Άρη η επισημοποίηση της προφορικής συμφωνίας, η οποία έχει ήδη επιτευχθεί, με τον Μίχελ Ενινγκ, ώστε να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή των “κιτρινόμαυρων”. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Metrosport», οι δύο ήττες από ΑΕΛ και Ολυμπιακό επίσπευσαν τις διαδικασίες και ενεργοποίησαν τον Αγγελο Χαριστέα, ο οποίος ανέλαβε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Γερμανό. Αύριο θα υπάρξει η ανακοίνωση και στα τέλη της εβδομάδας η άφιξη.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ επανέφερε το θέμα προπονητή στον Θόδωρο Καρυπίδη, πιστεύοντας ότι ο ισχυρός άνδρας της εταιρίας πρέπει να κλείσει -μια και καλή- το συγκεκριμένο ζήτημα. Γι’ αυτό και φρόντισε να του… υπενθυμίσει το όνομα του Ενινγκ, ο οποίος ούτως ή άλλως τις τελευταίες εβδομάδες περίμενε ειδοποίηση, προκειμένου να έρθει για δεύτερη και… φαρμακερή στη Θεσσαλονίκη.

Με τον 54χρονο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, προϋπάρχει συμφωνία τόσο στο οικονομικό, όσο και στα πρόσωπα, τα οποία θα τον πλαισιώσουν, όσο θα έχει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης της ομάδας. Παρόλα αυτά, τις επόμενες ώρες ο Χαριστέας θα έχει τις τελικές συνομιλίες μαζί του, ώστε ο τελευταίος να πάρει το πρώτο διαθέσιμο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.