Skip to main content

Και σήμερα εδώ η Ωκεανίς - Ασθενείς χιονοπτώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 (μείον 2) έως 5 βαθμούς.

Αισθητη κάνει ακόμα την παρουσία της η Ωεκανίς. Σήμερα στα ανατολικά και τα νότια, αναμένονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και πρόσκαιρα σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη. Τα φαινόμενα από τα βόρεια τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν  βορειοανατολικοί 6 με 8, στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 9 και στο νότιο Αιγαίο πιθανώς έως 10 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση αναμένεται στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 (μείον 2) έως 5 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα ανατολικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 (μείον 4) έως 5 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.