Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020
x

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΙ ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΣΕ ΠΛΑΖ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Οι ράμπες που τοποθετήθηκαν είναι αυτόνομες ενεργειακά, λόγω των φωτοβολταϊκών και των μπαταριών που φέρουν στον εξοπλισμό τους.

Ράμπα αυτόνομης πρόσβασης ΑΜΕΑ στη θάλασσα τοποθέτησε χθες στην πλαζ της Σάμης της Κεφαλονιάς, δίπλα στο «May Day», η Αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, που ήταν στο χώρο τοποθέτησης, μας δήλωσε πως, μαζί με τη ράμπα στη Σάμη, τοποθετήθηκε αντίστοιχη και στη παραλία Λέπεδα, στο Ληξούρι.
 
Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, oι ράμπες είναι αυτόνομες ενεργειακά, λόγω των φωτοβολταϊκών και των μπαταριών που φέρουν στον εξοπλισμό τους.

Είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο και εκτός από τον ενσωματωμένο διακόπτη λειτουργίας που φέρουν, θα λειτουργούν και με τηλεκοντρόλ.

Για την κάθε μία, θα υπάρχουν πέντε από αυτά.

Σχετικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν σε αυτές, θα αναφέρουν, που θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος, να βρει τηλεκοντρόλ.

Η εταιρία που τοποθέτησε τις ράμπες, ύστερα από σύμβαση που θα υπογραφεί με την Αντιπεριφέρεια, θα αναλάβει τη λύση τους στο τέλος κάθε κολυμβητικής περιόδου, τη συντήρηση και τοποθέτησή τους, στο ίδιο σημείο, από Μάιο έως και τέλος Οκτώβρη.

Οι ράμπες στη Σάμη και στα Λέπεδα, έχουν τεθεί σε λειτουργία από σήμερα το πρωί και είναι στη διάθεση, όσων τις έχουν ανάγκη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ