Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Όποιος έχει αποφασίσει να αλληθωρίσει είτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε προς τη ΝΔ, καλό είναι να το κάνει πράξη τώρα, είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Η χθεσινή παρέμβαση της κ. Γεννηματά "χωράει" τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, δεν χωράει όμως στελέχη που έχουν προσωπικές στρατηγικές», δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM, ο ίδιος είπε πως «μπορεί να είναι και στελέχη μέσα από το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ανάγκη να είναι από άλλα κόμματα, που δεν έχουν καταλάβει πλήρως την αυτόνομη γραμμή που έχουμε χαράξει. Θα πάμε στις εκλογές με τη δική μας πρόταση προς τους πολίτες. Είναι ζήτημα στρατηγικής και δεν θα παρεκκλίνουμε από αυτό».

«Ο κ. Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είναι υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική του ΚΙΝ.ΑΛ., άρα οι θεσμικές συναντήσεις του δεν θα πρέπει να συγχέονται με προσωπικές στρατηγικές, άλλων υποδεέστερων στελεχών», επεσήμανε ο κ. Κεγκέρογλου, ενώ αναφορικά με τον Γιάννη Ραγκούση δήλωσε:

«Ο κ. Ραγκούσης είναι ένα στέλεχος του ευρύτερου χώρου, ο οποίος συμμετείχε στις διαδικασίες, οφείλει να σέβεται τις αποφάσεις του Συμβουλίου. Είναι αποδέκτης της προειδοποίησης της κ. Γεννηματά και έχει ένα μεγάλο βάρος ο κ. Ραγκούσης: τώρα που η κυβέρνηση "κατακρεουργεί" τον Καλλικράτη, να μας δώσει τη δικιά του θέση, αντί των όποιων συζητήσεων με περιθωριακούς της κυβέρνησης ή της δεξιάς, που τώρα πάνε προς τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Όποιος έχει αποφασίσει να αλληθωρίσει είτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε προς τη ΝΔ, καλό είναι να το κάνει πράξη τώρα, που είναι νωρίς. Θα πάμε στο επόμενο στάδιο του νέου φορέα, με όσους θέλουν και μπορούν, Αυτοί που δεν αντέχουν, ή έχουν κάνει άλλες επιλογές, θα φύγουν», τόνισε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ