Skip to main content

Κι άλλη στήριξη της Νοτοπούλου από προοδευτικές δυνάμεις

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης διευρύνει τις συνεργασίες και λαμβάνει στήριξη από περισσότερους εκτός του ΣΥΡΙΖΑ χώρους.

Συνεχίζει τις προσπάθειες συσπείρωσης του λεγόμενου «προοδευτικού μετώπου» η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, εν όψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Η κ. Νοτοπούλου, μετά τη χτεσινή συνάντησή της και τη συμφωνία για συμπαράταξη με τους «Σοσιαλιστές για την Πρόοδο», συνεχίζει τις προσπάθειές της για να δημιουργήσει ένα ευρύ μέτωπο συνεργασιών με χώρους της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Σήμερα συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ενιαίας Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΕΚΙΕΑ), αποτελούμενη από τον Βαγγέλη Ζορκάδη, που είναι επικεφαλής της Δημόσιας Αρχής Λιμένα Θεσσαλονίκης, την Κατερίνα Παπακώστα και τον Γιάννη Καπετάνο.

Συνολικά η υποψηφιότητα Νοτοπούλου έχει δεδομένη τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και από εκεί και πέρα τη στηρίζουν επίσης το ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά, οι «Σοσιαλιστές για την Πρόοδο», έχει στο συνδυασμό της υποψήφιους από την «Πρωτοβουλία» του Γιάννη Μπουτάρη, από τους Οικολόγους Πράσινους, από τη ΔΗΜΑΡ και τον Γιάννη Ραγκούση.

Μπορεί η παράταξή της να χαρακτηρίζεται από πολλούς κομματική, όμως στην πράξη έχει καταφέρει να συνενώσει και άλλες προοδευτικές δυνάμεις, δείχνοντας την απήχηση που έχει σε ευρύτερα στρώματα.