Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

«ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ»: ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥΛΙΟ

Το βιβλίο έχει θέμα την ποιοτική διαχείριση του χρόνου στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας- Ήδη κυκλοφορεί η δεύτερη έκδοση

Ένα βιβλίο με σκοπό την αυτοβελτίωση και με θέμα την ποιοτική διαχείριση του χρόνου στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας παρουσιάζει στο αναγνωστικό κοινό ο επιχειρηματίας και συγγραφέας Ευάγγελος Πούλιος.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το τρίτο του βιβλίο «Κι όμως το πιστεύω» του οποίου μάλιστα η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε και ήδη κυκλοφορεί η δεύτερη.

Λίγα λόγια από τον συγγραφέα

Ο κόσμος πάντα άλλαζε και πάντα θα αλλάζει. Κάποιοι έζησαν την εποχή της ανακάλυψης της φωτιάς, άλλοι βίωσαν την εποχή της ανακάλυψης του τροχού. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορούσε να αντιληφθεί την εξέλιξη που θα είχαν τα πράγματα, το που θα οδηγούσαν αυτές οι ανακαλύψεις: η φλόγα να καίει σε έναν λέβητα προκειμένου να ζεστάνει ένα ολόκληρο οικοδόμημα ή να δίνει ώθηση σε ένα αεροπλάνο, ή ο τροχός να κινεί ένα τρένο, ένα αυτοκίνητο

Κάπως έτσι είμαστε κι εμείς τώρα.

Δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε τις αλλαγές που έρχονται και σηματοδοτούν τη σημερινή εποχή.

Απλά, δεν προλαβαίνουμε. Και τούτο είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς ένας ημερολογιακός χρόνος του τότε, αντιστοιχεί σε μία ημέρα του σήμερα.

Πώς αισθάνεστε, λοιπόν, που έχετε ζήσει 1.000 χρόνια;Ποιος είναι ο Ευάγγελος Πούλιος

Ο Ευάγγελος Πούλιος γεννήθηκε στις Σέρρες. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Nikolae Titulescu, (Craiova, Ρουμανία), κάτοχος διδακτορικού τίτλου του ίδιου Πανεπιστημίου και συγγραφέας των βιβλίων «Fundamentele Civile ale contractelor comerciale de intermediere in dreptul roman si i dreptul elen» και «Στα μονοπάτια της σκέψης». Συμμετείχε ως legal expert σε αρκετά κοινοτικά έργα της Ανατολικής Ευρώπης και Ασίας (PHARE, INOGATE, TRACECA κ.α.).

Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας B&F Group (BSB & Lynne). Επιπλέον, είναι Αντιπρόεδρος της Τράπεζας της Κεντρικής Μακεδονίας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. Ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ