Skip to main content

kIEFER: Ενεργειακή ανεξαρτησία και χρηματοδότηση τα «κλειδιά» της επιτυχίας του προγράμματος «Φωτοστέγη» - Η μέχρι τώρα εμπειρία

Μέσω της «ΦΩΤΟΣΤΕΓΗΣ», η kIEFER προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων προς ένα πράσινο και ενεργειακά αυτόνομο σπίτι ή επιχείρηση

Το στοιχείο της ενεργειακής ανεξαρτησίας σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση σε οικονομικούς πόρους ξεχωρίζουν καταναλωτές που έχουν αξιοποιήσει το πρόγραμμα «Φωτοστέγη» της εταιρείας kIEFER και έχουν προχωρήσει στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκού με μπαταρία στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη της εταιρείας, το εταιρικό χαρτοφυλάκιο μετράει ήδη δεκάδες έργα ολοκληρωμένα με τις προβλέψεις και εκτιμήσεις να μιλούν για πολύ περισσότερα τους επόμενους μήνες σε συνέχεια και του αυξημένου ενδιαφέροντος που υπάρχει. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μέσα από το πρόγραμμα του ΥΠΕΝ «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» ως τα τέλη Ιανουαρίου, ήδη 2.000 συστήματα έχουν συνδεθεί στο δίκτυο και ακόμη 8.700 έχουν συνάψει σύμβαση με τον ΔΑΠΕΕΠ και αναμένεται να συνδεθούν τους αμέσως επόμενους μήνες.

Η φιλοσοφία του προγράμματος «με το κλειδί στο χέρι», όπου, δηλαδή, η εταιρεία αναλαμβάνει το σύνολο της διαδικασίας από την αρχή μέχρι το τέλος καθώς και το ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης συνιστούν τα δύο βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του προγράμματος «Φωτοστέγη», γεγονός που μεταφράζεται στο μέχρι τώρα «κύκλο εργασιών» του.

Μάλιστα, το πρόγραμμα «Φωτοστέγη» όπως και το πρόγραμμα χρηματοδότησης δεν περιορίζεται στους δικαιούχους της επιδότησης μέσω του pv stegi αλλά απευθύνεται ευρύτερα, δίνοντας πρακτικά σε κάθε ενδιαφερόμενο την δυνατότητα να προχωρήσει στην εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού με μπαταρία ή χωρίς μπαταρία, ακόμη κι αν δεν δικαιούται επιδότησης. Συγκεκριμένα, η kIEFER προσφέρει ειδικές χρηματοδοτικές λύσεις, μέσω της συνεργασίας της με την ProCredit Bank, καθιστώντας τη «Φωτοστέγη» προσιτή σε όλους.

Μέσω της «ΦΩΤΟΣΤΕΓΗΣ», η kIEFER προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων προς ένα πράσινο και ενεργειακά αυτόνομο σπίτι ή επιχείρηση. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η kIEFER προσφέρει υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα οικιακά φωτοβολταϊκα συστήματα, ενώ μέσω της συνεργασίας της με κορυφαίους προμηθευτές  στην αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων, όπως μετατροπείς και συσσωρευτές από τη Huawei, ηλιακοί συλλέκτες Longi υψηλής απόδοσης και  βάσεις στήριξης Alumil προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα στον τομέα της κατασκευής.   

Επιταχύνετε τον δρόμο προς την ενεργειακή ανεξαρτησία! Κάντε Κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.