Skip to main content

Κηφισιά - Βόλος: Αποβλήθηκε ο Μπέος - Φώναζε για τον αριθμό των θεατών (video)

«Είναι αυτά 10 άτομα;» φώναζε στον διαιτητή ο Μπέος και ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα

Διακοπή υπήρξε στο 13' του αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο, όταν οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως στις εξέδρες του γηπέδου της Καισαριανής ήταν εκ μέρους των γηπεδούχων περισσότερα από 10 άτομα, τα οποία και προβλέπονται από τον κανονισμό και είναι ο συγκεκριμένος αριθμός που επιτρέπεται να έχει κάθε ομάδα μετά και την κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο των γηπέδων.


Ο Αχιλλέας Μπέος, πρόεδρος του Βόλου και Δήμαρχος της πόλης, έδειχνε προς τις κερκίδες και απευθυνόμενος προς τους ρέφερι έλεγε χαρακτηριστικά καθώς η φωνή του πέρασε από τις τηλεοπτικές κάμερες: «Είναι αυτά 10 άτομα;». Την ίδια στιγμή ζητούσε και την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα και παράλληλα ρωτούσε τον Χρήστο Πρίτσα, ισχυρό άνδρα των γηπεδούχων, «είναι αυτοί μπράβοι;».

Ο ρέφερι τον απέβαλε, ενώ ο Πρίτσας του απάντησε, όπως μεταφέρθηκε μέσω του τηλεοπτικού δέκτη, «πως δεν υπάρχουν μπράβοι» και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από περίπου 3 με 4 λεπτά, η ένταση μεταφέρθηκε έξω από τις τέσσερις γραμμές αλλά λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr