Skip to main content

Κικίλιας: Σε πανικό τα κυβερνητικά στελέχη εν όψει ευρωεκλογών

Ο τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση πως «έδωσε τη Μακεδονία» με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τα στελέχη της κυβέρνησης βρίσκονται σε εμφανή πανικό, καθώς έπειτα από 4,5 χρόνια θα κριθούν από τον ελληνικό λαό, αναφέρει ο τομεάρχης Αμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, χαρακτηρίζοντας πολιτικό κανίβαλο τον Π. Πολάκη και πολιτικούς μπακάληδες το οικονομικό επιτελείο, γιατί μέχρι και την τελευταία στιγμή επέφεραν αλλαγές στη ρύθμιση των 120 δόσεων.

«Ο Πολάκης είναι πολιτικός κανίβαλος και πήγε να κανιβαλίσει τον Κυμπουρόπουλο και είναι ντροπή! Γι' αυτό θα πάμε στη Βουλή, γι' αυτό το παιδί που είναι παλικάρι και αγωνιστής. Χαλάλι να κάνουμε πρόταση μομφής κατά του Πολάκη και του Τσίπρα που ταύτισε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Πολάκη» δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Κικίλιας, εν όψει της κατάθεσης σήμερα στη Βουλή της πρότασης μομφής της Ν.Δ.

«Είπαν ψέματα για τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν, είπαν ψέματα για τα δάνεια που θα διέγραφαν από τις τράπεζες, είπαν ψέματα για τους πλειστηριασμούς, είπαν ψέματα για τη σεισάχθεια, συναγελάζονται και αγκαλιάζουν την επιχειρηματική νομενκλατούρα και ντηλάρουν με όλους. Και έρχονται στο παρά πέντε, φέρνοντας μπουρδουκλωμένες τις 120 δόσεις - μακάρι να έρθουν και να αφορούν όλο τον ελληνικό λαό - να μας πουν ότι όλοι οι άλλοι ήταν κακοί και ανάλγητοι και αυτοί είναι οι καλοί. Όσον αφορά τη Μάνδρα και το Μάτι, μας λένε απλά ότι φταίνε οι προηγούμενοι» είπε, καλώντας τους πολίτες στις επερχόμενες εκλογές να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

«Έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Ο κόσμος είναι ώριμος και έτοιμος, αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί, να αφήσει πίσω τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Κικίλιας χαρακτηρίζοντας συγκλονιστικά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Πολιτικοί χασάπηδες κάπνιζαν τα πούρα τους και έβγαιναν φωτογραφίες σε κότερα, την ώρα που ήξεραν ότι είχαν κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό και είχαν καεί 101 άνθρωποι. Δεν υπάρχει καμία ντροπή, καμία συστολή» υποστήριξε αναφερόμενος σε φωτογραφία ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τον πρωθυπουργό μετά την τραγωδία στο Μάτι, όπως είπε, να κάνει τις διακοπές του σε κότερο».

Ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση πως «έδωσε τη Μακεδονία» με τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως απέδειξε στη Μάνδρα και στο Μάτι την ανικανότητά της να διοικήσει τον κρατικό μηχανισμό, για να σημειώσει πως τώρα έρχονται προεκλογικά να εξαγοράσουν την ψήφο των Ελλήνων με τις 120 δόσεις.

«Καλά κάνουν και τις φέρνουν, έστω και την τελευταία στιγμή, αλλά ταυτόχρονα κοροϊδεύουν τον κόσμο, αφού δεν έχουν δώσει 300.000 συντάξεις. Είναι όμως χαρακτηριστικό ότι την ώρα της συνέντευξης Τύπου για τις 120 δόσεις, άλλαζαν πράγματα στη ρύθμιση! Είναι τόσο πολιτικοί μπακάληδες που δεν μπορούν να φέρουν σωστά ούτε μια πρόταση νόμου. Και βγαίνει ο κ. Καμμένος, η πατερίτσα του κ. Τσίπρα επί 4,5 χρόνια, και λέει να μη συζητήσουμε την πρόταση μομφής», υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.