Skip to main content

ΚΙΝΑΛ: Αλλοπρόσαλλη η πολιτική της κυβέρνησης και στο Λιμενικό

Κομματισμός, αναξιοκρατία, αυθαιρεσία και καθεστωτική αντίληψη αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, λέει το ΚΙΝΑΛ.

Για καθεστωτική αντίληψη κατηγορεί την κυβέρνηση το Κίνημα Αλλαγής, χαρακτηρίζοντας αλλοπρόσαλλη την πολιτική που εφαρμόζει και στο Λιμενικό Σώμα, με αφορμή τις κρίσεις των αξιωματικών.

Σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του κόμματος κάνει λόγο για κομματισμό, αναξιοκρατία, αυθαιρεσία, εκδικητικότητα και καθεστωτική αντίληψη, που αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι επιλογές στις χθεσινές κρίσεις των Αξιωματικών απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει στην αξιοκρατία και τη διαφάνεια. Την ίδια στιγμή που στην κορυφή της ηγεσίας οι λίγοι και αρεστοί απολαμβάνουν συνεχείς, πέρα από τα ισχύοντα, ανανεώσεις της θητείας τους, για τους πολλούς επιφυλάσσονται αθρόες αποστρατείες, που ελέγχονται ως προς την αντικειμενικότητα τους» τονίζει και καταλήγει:

«Για το Κίνημα Αλλαγής θεωρείται βέβαιο ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, στις επερχόμενες εκλογές, θα καταδικάσουν τόσο αυτές τις πρακτικές όσο και την αδιαφορία που συνεχώς επιδεικνύει η κυβέρνηση για τα πραγματικά προβλήματα τους».