Skip to main content

Κοινή κάθοδος Μπακογλίδη - Πασαλίδου στις δημοτικές εκλογές

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σ’ ένα κοινό πρόγραμμα δράσης, γιατί οι καιροί το απαιτούν, ο τόπος μας το χρειάζεται, δήλωσαν μετά από τη συνάντηση τους.

Την κοινή κάθοδο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισαν ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης και αρχηγός της παράταξης «Συνεργασία για την Καλαμαριά» και η Αμαλία Πασαλίδου που ηγείται της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Καλαμαριά».

Σε συνάντηση που είχαν, ο κ. Μπακογλίδης και η κ. Πασαλίδου συμφώνησαν ότι με δημοκρατικό διάλογο, συνεργασία, ενότητα και κοινούς αγώνες θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πόλης και θα απαντήσουν δυναμικά στις προκλήσεις.

Δήλωσαν χαρακτηριστικά:

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σ’ ένα κοινό πρόγραμμα δράσης, γιατί οι καιροί το απαιτούν, ο τόπος μας το χρειάζεται. Όραμά μας για το μέλλον είναι μία αδέσμευτη και ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση μακριά από κομματικές περιχαρακώσεις. Εμείς αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες των δημοτών μας και συμπορευόμαστε για έναν Δήμο ισχυρό, δυναμικό και αποτελεσματικό. Στο επίκεντρο της πολιτείας είναι ο άνθρωπος της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης».