Skip to main content

Κυνηγητό διακινητών μεταναστών στον Ίασμο της Ροδόπης

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 25χρονο οδηγό του ύποπτου ΙΧ, όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στον νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου ένας 25χρονος , ο οποίος μαζί με έναν ακόμη άγνωστο δράστη που αναζητείται, προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Σε επαρχιακό δρόμο της Ροδόπης κοντά στο Ίασμο, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 25χρονο οδηγό ενός ΙΧ, όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή της Διαλαμπής και ο οδηγός του μαζί με τον συνοδηγό επιχείρησασν να διαφύγουν πεζοί, ωστόσο ο 25χρονος συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία σε βάρος του 25χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης καθόσον αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.