Skip to main content

Κινητή βιβλιοθήκη στο «πάρκο ήχου»

Την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου θα «στηθεί» μια πρωτότυπη βιβλιοθήκη από την ομάδα Why not σε συνεργασία με τον Όμιλο Unesco Νέων Θεσσαλονίκης στο πάρκο Ήχου στη Νέα παραλία.

Την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου θα «στηθεί» μια πρωτότυπη ιδέα από την ομάδα Why not σε συνεργασία με τον Όμιλο Unesco Νέων Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της αντιδημαρχίας Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πάρκο Ήχου στη Νέα παραλία θα εμφανιστεί από τις 12.00 έως 19.00 μια pop up βιβλιοθήκη με καθίσματα όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ψάξουν για νέα βιβλία, να τα ξεφυλλίσουν ακόμη και να τα πάρουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν βιβλία και περιοδικά σε καλή κατάσταση με σκοπό να τα ανταλλάξουν.

Η αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών αγκάλιασε, στήριξε και προωθεί την ιδέα της ομάδας Why not και του Ομίλου UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή.

«Επιθυμία μας είναι να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που προέρχεται από ομάδες νέων και εθελοντικών οργανώσεων προσφέροντάς τους οτιδήποτε μπορεί να διευκολύνει την υλοποίηση των πρωτότυπων ιδεών και προτάσεών τους όπως αυτή που θα υλοποιήσουν η ομάδα Why not και ο Όμιλος Unesco Νέων Θεσσαλονίκης 25 Σεπτεμβρίου στο πάρκο ήχου της Ν. Παραλίας. Καλούμε όσους αγαπούν το βιβλίο να είναι εκεί» δήλωσε η αντιδήμαρχος Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου.