Skip to main content

Κυριάκος: Απόφαση που τιμά την ΑΕΚ χωρίς «ναι μεν αλλά»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο για απόφαση χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και «ναι μεν αλλά» από την Ένωση - Το σχόλιο για τα δελτία.

Την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην ασκήσει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ για τα αθεώρητα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών του στη μεταξύ τους αναμέτρηση σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, τονίζοντας πως η εν λόγω απόφαση είναι προς τιμήν της Ένωσης.

Δείτε σχετικά: ΑΕΚ: Δεν κάνουμε ένσταση κατά του ΠΑΟΚ - Η ηθική δεν μπαίνει σε ζυγαριά

«Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε» αναφέρει σε δήλωσή του και προσθέτει: «Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και "ναι μεν αλλά" οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί».

«Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας» συμπληρώνει ο κ. Κυριάκος και καταλήγει: «Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβαν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω. Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια "πληγή" στο σώμα του Συλλόγου».