Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020
x

ΚΚΕ: ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Πυρά από τον Περισσό προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και «συμπόρευση με ολιγάρχες».

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του γραφείου τύπου του ΚΚΕ για τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στην εκδήλωση για την «Προοδευτική Συμμαχία».

«Επειδή πρόοδος δεν είναι η νομιμοφροσύνη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, δεν είναι η υλοποίηση μνημονίων, δεν είναι η συμπόρευση με ολιγάρχες και η συγκυβέρνηση με ακροδεξιούς, δεν είναι οι Μόριες, δεν είναι τα απομεινάρια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και οι διάφοροι γυρολόγοι της πολιτικής, γι’ αυτό και ο κύριος Τσίπρας, που είναι θιασώτης όλων των παραπάνω, κατατάσσεται μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο μπλοκ της συντήρησης», υπογραμμίζει το ΚΚΕ με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού στην εκδήλωση για την “Προοδευτική Συμμαχία”.

«Όλων αυτών η πολιτική γέννησε και γεννά το φασισμό και την ακροδεξιά», αναφέρει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, συμπληρώνοντας πως «μόνο μια συμμαχία εναντίον τους, εναντίον του σάπιου συστήματος που υπηρετούν, μπορεί να βάλει φραγμό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ