Skip to main content

ΚΚΕ: Ζαριανόπουλος και Αβραμόπουλος υποψήφιοι για Δήμο και Περιφέρεια

Τον δημαρχιακό θώκο θα διεκδικήσει ο μέχρι σήμερα ευρωβουλευτής, Σωτήρης Ζαριανόπουλος και την Περιφέρεια ο πολιτικός μηχανικός Σωτήρης Αβραμόπουλος

Τους υποψήφιους για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην εκδήλωση για τον έναν αιώνα ζωής του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Τον δημαρχιακό θώκο θα διεκδικήσει ο μέχρι σήμερα ευρωβουλευτής, Σωτήρης Ζαριανόπουλος και την Περιφέρεια ο 38χρονος πολιτικός μηχανικός Σωτήρης Αβραμόπουλος.

Κατά την ομιλία του ο κ, Κουτσούμπας κάλεσε τους πολίτες να δυναμώσουν το ΚΚΕ.

«Δυνατό ΚΚΕ είναι δύναμη για το λαό. Γι’ αυτό δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, σε όλη την Ελλάδα.     Εκλέγουμε πολύ περισσότερους βουλευτές, δυναμώνουμε τη φωνή της εργατικής τάξης, του λαού, στη Βουλή. Κάνουμε μια μεγάλη κοινοβουλευτική ομάδα, με βουλευτές αγωνιστές, που θα μάχονται για το εργατικό - λαϊκό συμφέρον. Το ίδιο και στις ευρωεκλογές. Να εκλέξουμε περισσότερους ευρωβουλευτές. Εκλογή ταυτόχρονα περισσότερων δημάρχων και δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων από τη Λαϊκή Συσπείρωση, από κομμουνιστές και συνεργαζόμενους μαζί μας, σημαίνει αλλαγή του συσχετισμού υπέρ των λαϊκών δυνάμεων», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε, «διέξοδο στα λαϊκά προβλήματα μπορεί να δώσει μόνο η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».