Skip to main content

Κλαμπ Μπριζ: Στοπ στη διάθεση εισιτηρίων σε Έλληνες φιλάθλους

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League γνωστοποιεί στον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τους ασπρόμαυρους στις 11 Απριλίου.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip!

Με δεδομένο πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Κροατία, οι περισσότεροι περίμεναν με ιδιαίτερη ανυπομονησία τα ματς στους «8» του Conference League, με τα διαθέσιμα εισιτήρια όμως να είναι ελάχιστα βάσει των αναγκών που υπάρχουν…

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ δικαιούται 1.450 εισιτήρια που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να καλύψουν τα «θέλω» των ασπρόμαυρων. Ήδη ο Δικέφαλος έδωσε προτεραιότητα στους κατόχους των ακριβών διαρκείας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως: «Λόγω του μικρού αριθμού διαθέσιμων εισιτηρίων & της αυξημένης ζήτησης, η προκράτηση δεν εξασφαλίζει την οριστική αγορά του εισιτηρίου».

Σε κάθε περίπτωση, η Κλαμπ Μπριζ φρόντισε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να μην επιτρέψει στους Έλληνες φιλάθλους, να μετατρέψουν την έδρα τους σε… Τούμπα, ξεκαθαρίζοντας πως μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μόνο όσοι είχαν κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα της βελγικής ομάδας πριν την κλήρωση.