Skip to main content

Παραμένει επικεφαλής της αντιπολίτευσης ο Μανδαλιανός στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Οφείλουμε να παραμείνουμε στις θέσεις μας ως υπηρέτες και όχι ως άρχοντες του Δήμου, τονίζει ο απερχόμενος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να παραιτείται από την 1η Ιανουαρίου από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Κορδελιού Ευόμσου έβαλε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Σε ανάρτησή του ο νυν δήμαρχος, ο οποίος στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου, δεν κατάφερε να επανεκλεγεί, ξεκαθαρίζει ότι θα παραμείνει επικεφαλής της μείζοντος αντιπολίτευσης στον δήμο.

«Θέλω να επαναλάβω ότι όλοι όσοι αναλάβαμε θέση με την ψήφο του κόσμου, διοίκηση και αντιπολίτευση, οφείλουμε να παραμείνουμε στις θέσεις μας ως υπηρέτες και όχι ως άρχοντες του Δήμου», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού:

Μετά από τη μεγάλη δοκιμασία των εκλογών και τη σεβαστή απόφαση των δημοτών και με κύριο στόχο όλων των αιρετών την αναβάθμιση και βελτίωση του τόπου μας, θέλω να επαναλάβω ότι όλοι όσοι αναλάβαμε θέση με την ψήφο του κόσμου, διοίκηση και αντιπολίτευση, οφείλουμε να παραμείνουμε στις θέσεις μας ως υπηρέτες και όχι ως άρχοντες του Δήμου.

Οπότε ας πάψουν οι φωνές των «καλοθελητών» που με θέλουν να παραιτούμαι από τη θέση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Δεν έχω αυτή την πρόθεση, αντιθέτως έχω χρέος να ασκήσω υπεύθυνα αυτό τον ρόλο, διαφυλάττοντας τα δίκαια των δημοτών, ασκώντας καλοπροαίρετη και εποικοδομητική κριτική στη νέα διοίκηση, με κύριο γνώμονα έναν καλύτερο Δήμο.

Φτάνει πια με τους «καλοθελητές».