Skip to main content

«Κλείδωσε» Νέτο έως το 2013

Τριετείς επέκταση συνεργασίας Άρη-Νέτο. Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μουσλίμοβιτς. Το γκολ νούμερο 2.000 θέλουν να σκοράρουν στον Ηρακλή.

Ο Ντάρσι Νέτο επέκτεινε 3 χρόνια το συμβόλαιό του με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και θα φοράει τη φανέλα της ομάδας έως και το καλοκαίρι του 2013.
Οι διοικούντες των κίτρινων ήθελαν εδώ και καιρό να κλείσουν την υπόθεση με τον Βραζιλιάνο δεξί οπισθοφύλακα, καθώς αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις της ομάδας και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα βάσει της ποιότητας και των αγωνιστικών χαρακτηριστικών που διαθέτει.

 

«Υπέγραψα για άλλα τρία χρόνια στην ομάδα και θα παραμείνω μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Εδώ και πολλούς μήνες, διαπραγματευόμασταν και πάντα έλεγα, πόσο ήθελα να μείνω. Ο Άρης έχει μία νέα πολύ σημαντική μεταγραφή, αυτή του κ. Έκτορ Ραούλ Κούπερ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νέτο αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας.
 

 

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μουσλίμοβιτς

 

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης Τρίτη 8/12 και αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στις εξετάσεις στις οποίες θα επιβληθεί, αν και η αρχική διάγνωση δεν αφήνει περιθώρια ανησυχίας στους ανθρώπους της ομάδας. Πάντως ο Βόσνιος ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα λόγω της αποβολής στη συνάντηση με τη Λάρισα για την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα. 

Την Πέμπτη στη μία το μεσημέρι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραθέσει συνέντευξη τύπου. Αυτή θα είναι η πρώτη δημόσια αναλυτική τοποθέτηση του νέου προέδρου της ομάδας Ζήση Βρύζα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Στο οικογενειακό-φιλικό ανάμεσα στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τη Λάρισα και τη δεύτερη ομάδα, νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη ομάδα  του ΠΑΟΚ με 5-0 χάρη σε δύο γκολ του Αμπουμπακάρι κι ένα των Μουν, Μπιζέρα και Παπάζογλου.


Ηρακλής: Θέλουν να τα κάνουν 2.000

 

Το γκολ νούμερο 2.000 θα επιδιώξουν να πετύχουν οι παίκτες του Ηρακλή στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και αυτό θα αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η ψυχολογία επανήλθε σε καλά επίπεδα μετά το «διπλό» στα Γιάννενα γεγονός που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Νικουλάε Ντίκα. 
 «Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει το ποιος θέλει τον αγώνα περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός με όποια ομάδα και αν παίζει θέλει να κερδίζει. Το ίδιο και εμείς. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποια ομάδα είναι φαβορί για τη νίκη. Αυτό θα φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε σε καλή κατάσταση».
Αναφορικά με το γκολ που όταν έρθει θα γράψει ιστορία απάντησε: «Το σημαντικό είναι να σκοράρουμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα το πετύχει».

Τ.Πακλατζής