Skip to main content

Με μία λωρίδα η ΠΑΘΕ από Μάλγαρα μέχρι τον κόμβο Αξιού στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Κλείνει από σήμερα ο δεξιός κλάδος του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη - Δωρεάν διελεύσεις από τα διόδια Μαλγάρων

Εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας του Αξιού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ξεκινούν από σήμερα, στο τμήμα μετά τα διόδια Μαλγάρων.

Ως εκ τούτου, για την εκτέλεση των εργασιών, σύμφωνα με ενημέρωση της Εγνατίας Οδού, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του δεξιού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν οι εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας η κυκλοφορία των οχημάτων από Αθήνα και Ηγουμενίτσα προς Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται από μια λωρίδα κυκλοφορίας με εκτροπή τους στον αριστερό κλάδο του αυτοκινητοδρόμου.

Δωρεάν διελεύσεις από τα διόδια Μαλγάρων προς Θεσσαλονίκη

Επίσης, για το ίδιο χρονικό διάστημα, αναστέλλεται η λειτουργία του σταθμού διοδίων Μαλγάρων -μόνο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη-, παρέχοντας δωρεάν διελεύσεις σε όλους τους χρήστες της Εγνατίας Οδού που κινούνται προς την κατεύθυνση αυτή.

Επισημαίνεται ότι, για το ίδιο χρονικό διάστημα, η διέλευση από τον Σταθμό διοδίων Μαλγάρων όλων των οχημάτων που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται από δύο θυρίδες διοδίων και θα είναι ελεύθερη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.