Skip to main content

Κλείνει η δομή στον Ελαιώνα - Παρουσία Μητσοτάκη η παράδοση στον δήμο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της Δομής του Ελαιώνα

Κλείνει η δομή μεταναστών στον Ελαιώνα και σήμερα ο χώρος παραδίδεται στο υπουργείο Μετανάστευσης και στον δήμο Αθηναίων. Μάλιστα θα γίνει και η σχετική τελετή παράδοσης από το υπ. Μετανάστευσης στον δήμο Αθηναίων.

Το σημερινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της Δομής του Ελαιώνα, η οποία έχει απενεργοποιηθεί και θα παραδοθεί από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στον δήμο Αθηναίων.

Στις 11:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την Προεδρεύουσα στο Τριμελές Συλλογικό Προεδρείο της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Željka Cvijanović, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 12:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για Αστέγους», στο Μεταλλουργείο.

Στις 16:00 ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας.

Στις 20:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος σε συζήτηση στο πλαίσιο του 33ου Greek Economic Summit, που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.