Skip to main content

Έκλεισε το ένα ρεύμα της Περιφερειακής - Κομφούζιο στα ανατολικά

Η τροχαία προχώρησε στο κλείσιμο της Περιφερειακής Οδού στην είσοδο από την ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, για την αποσυμφόρηση της κατάστασης

Κυκλοφοριακό κοφούζιο επικρατεί στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, καθώς η είσοδος από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών έχει κλείσει, λόγω του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί, λίγο μετά το τούνελ, στο ρεύμα προς δυτικά.

Στο σημείο βρίσκονται ακινητοποιημένα και τα δύο εμπλεκόμενα στο θανατηφόρο τροχαίο οχήματα, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα και μεγάλες ουρές.

Η τροχαία προχώρησε στο κλείσιμο της Περιφερειακής Οδού στην είσοδο από την ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, για την αποσυμφόρηση της κατάστασης.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης έχει προκύψει πρόβλημα με την κίνηση των οχημάτων και στο αντίθετο ρεύμα. Τα οχήματα σε αυτήν την περίπτωση εκτρέπονται προς Μαλακοπή και Κατσιμίδη.

Λόγω των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στη Βούλγαρη και τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, εξαιτίας του μεγάλου όγκου των οχημάτων.