Τρίτη 11 Μαΐου 2021
x

ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ SYMPHONIC ROCKSTROM ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η συναυλία Symphonic ROCKstrorm που θα γίνει στο θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη θα είναι προσβάσιμη για κωφά και βαρήκοα άτομα.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης συμπράττει με τους Storm string quartet και υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Χάρη Ηλιάδη υποδέχεται το κοινό της πόλης με έναν εκρηκτικό συνδυασμό ροκ και συμφωνικής μουσικής, προσφέροντας του μια δυνατή μουσική εμπειρία που ξεσηκώνει και το πιο απαιτητικό κοινό.

Τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικοί, μέλη του Storm string quartet, ο Έκτορας Λάππας (βιολί), η Μαρία Ζαχαριάδου (βιολί), η Μαρία Χρίστοβα (βιολοντσέλο) και ο Ρενάτο Δαμονίτσα (βιόλα) και τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Θεσσαλονίκης μέσα από τις πρωτότυπες διασκευές ερμηνεύουν με ενέργεια, πάθος, δυναμισμό και φαντασία τη μουσική των Scorpions, Deep Purple, ACDC, Metallica, Nirvana, Guns & Roses, έτσι όπως δεν έχει ξαναακουστεί.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα θα ανοίξει με δύο ορχηστρικά του συγκροτήματος Coldplay σε διασκευή για ορχήστρα του Θοδωρή Παπαδημητρίου, θα ερμηνευτεί σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση το έργο «Iridium» για ορχήστρα του συνθέτη Αλέξανδρου Ραΐδη, ενώ τις ενορχηστρώσεις των έργων υπογράφουν οι Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Εκτορας Λάππας

Την εντυπωσιακή βραδιά θα μπορούν να απολαύσουν και άτομα με μειωμένη ακοή. Σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία All και τη Σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Smiyl, η παράσταση θα είναι προσβάσιμη για κωφά και βαρήκοα άτομα.

Η συναυλία θα έχει γενική είσοδο 10€ και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 21:30 χωρίς διάλλειμα. Θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες προστασίας και αποστάσεων όπως και η σειρά προσέλευσης.

Το κοινό παρακαλείται να προσέλθει τηρώντας τις αποστάσεις στις 20:30, για να εισέρχεται σταδιακά στο εσωτερικό του Θεάτρου Κήπου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ