Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΚΟΚΚΟΡΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

«Αυτό που μου αποδίδονται πολύ κακώς μου αποδίδονται και με πικραίνουν, θα πρέπει μεταξύ των άλλων να προβάλλεται η ισονομία», δήλωσε ο οικονομολόγος.

Σε διευκρινίσεις σχετικά με όσα είπε προσφάτως σε τηλεοπτική εκπομπή αναφορικά με το ζήτημα της τιμωρίας που επέβαλε η FIFA στον Άρη αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Yellow», ο Παναγιώτης Κοκκόρης.

Αρχικά, ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ κατά τις πρόσφατες εκλογές και οικονομολόγος νέφερε:

«Να ξεκινήσω από την αρχή, ότι ο ομιλών είναι φίλος του Άρη. Έχει συνδράμει αποφασιστικά και αποτελεσματικά στην επίλυση πολλών προβλημάτων και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλές διοικήσεις. Εγώ τον Άρη πάντα τον έβλεπα ως σύνολο. Και γενικός γραμματέας σε υπουργεία που ήμουν έχω συνδράμει, και στο άρθρο 99 και πάρα πολλές φορές ακόμη. Όπως έχω κάνει και με τον Ηρακλή και με τον ΠΑΟΚ και με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Περισσότερους αγώνες του Άρη έχω παρακολουθήσει σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες.

Επειδή λοιπόν πολλά παραποιήθηκαν, δεν παίρνετε την κασέτα; Εγώ είπα ότι είμαι φίλος του Άρη. Απλά μπήκαμε σε μία γενικότερη συζήτηση περί ανωνύμων εταιρειών και συνέχισης. Αυτά που μου αποδίδονται πολύ κακώς μου αποδίδονται και με πικραίνουν. Θέλω να δικαιωθεί ο Άρης. Θα πρέπει μεταξύ των άλλων να προβάλλεται η ισονομία».

Για το πότε έχει βοηθήσει με πράξεις: «Γιατί δεν ρωτάτε τον Κοτσιόπουλο πόσες φορές μου χτύπησαν την πόρτα με τον κ. Σκόρδα για το άρθρο 99. Ρωτήστε τις διοικήσεις. Δεν είναι για δημοσιοποίηση όμως αυτά, δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία».

Για το ότι εξίσωσε ομάδες με ανώνυμες εταιρείες: «Μιλούσα με τον κ. Βένο και μου έλεγε ''αγωνιζόμασταν για την φανέλα''. Πλέον όμως οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρείες, εμείς κάναμε μία γενική και διαλογική συζήτηση».

Ενώ συνέχισε: «Εγώ θέλω να κερδίσει ο Άρης τον αγώνα τον οποίον γίνει. Δεν αναφέρθηκα στα χρέη του Άρη αλλά γενικά το τι συμβαίνει στο εμπόριο. Είμαι στο πλευρό του Άρη. Με όσα μου βάζετε στο πλαίσιο συμφωνώ ότι είναι άδικο ο Καρυπίδης να πληρώσει. Επίσης ήμουν μέσω σύνδεσης, όχι στο στούντιο. Ίσως ειπώθηκαν και κάποια πράγματα που δεν άκουσα».

Για το ότι ο Άρης πλήρωσε τα λάθη σε σχέση με άλλες ομάδες: «Πάντα πρέπει να υπάρχει ισονομία. Δεν μπορούμε να κρίνουμε με δύο σταθμά Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι άδικο αυτό που γίνεται. Γνωρίζω ότι ο Άρης πλήρωσε τα λάθη του».

Για το αν είναι δίπλα στο αίτημα του Άρη: «Είμαι δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα. Πρέπει να είμαστε ευθείς, καθαροί, ειλικρινείς και όχι λαϊκιστές. Αυτό πρέπει να γίνεται και όχι συζητήσεις σε υπόγεια».

Για το ότι ο Άρης έχει καεί από πολιτικούς: «Δεν πρέπει να τα τσουβαλιάζουμε όλα, να τα βάλουμε όλα σε ένα πλαίσιο. Να βλέπουμε πόσες φορές δεν απάντησε ο ένας και πόσες φορές απάντησε ο άλλος. Η γενίκευση και η αοριστολογία είναι κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει».

Για το αν θα πάρει τηλέφωνο τους ανθρώπους του κόμματος να ζητήσει δικαιοσύνη για τον Άρη: «Την φωνή του Άρη θα την προωθήσω. Μην μου βάζετε θέματα αν θα πάρω τηλέφωνο. Πρέπει να ξέρω τα αιτήματα. Ό,τι περνάει από το χέρι μου θα το κάνω με πράξεις».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ