Skip to main content

Κολχικό Θεσσαλονίκης: Μετέφεραν στο φορτηγό 29 παράτυπους αλλοδαπούς

Οι αρχές συνέλαβαν έναν 36χρονο και έναν 31χρονο καθώς μετέφεραν και προωθούσαν μετανάστες που στερούνταν έγγραφα διαμονής στη χώρα.

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Κολχικό Θεσσαλονίκης, καθώς μετέφεραν και προωθούσαν παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικά, συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης δύο αλλοδαποί, ρουμανικής υπηκοότητας και ηλικίας 36 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας και της απείθειας.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες του Σαββάτου, 6 Οκτωβρίου, στο Κολχικό Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι δύο δράστες (οδηγός και συνοδηγός).

Μετά από έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν είκοσι εννιά (29) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου